Абетка квiти та рослини - лiтера е

Елена Палагута
­АБЕТКА
«КВІТИ ТА РОСЛИНИ»
(квітково-рослинна абетка)
– продовження: літери Е та Є

7. ЛІТЕРА «Е» / 5шт.

7.1. Форма «Е»:
(стебло + квітка зверху + 2 паралельних листка, посередині та внизу)

1* (кратко)
Стебло... І з квіточкою зверху...
Плюс два листочка паралельних...

2*
Вітер квітку нахилив –
І голівку, і листочки...
Вийшла буква «Е» в садочку –
Ніжка, листя, квіт один...

3*
Стебло... І з квіточкою зверху...
Плюс два листочка паралельних...
Один – праворуч і у центрі,
А другий – справа і внизу...

Це – буква «Е» в усій красі!!!
Прекрасна в будь-які часи!!!

7.2. Квіти і рослини на «Е»:

Едельвейс, Ехінацея, Еухаріс, Еустома
Стебло

4*
Едельвейс, Ехінацея,
Еухаріс, Еустома...
Назви цих прекрасних квітів
Починаються на «Е»!!!

Едельвейс – живе у горах...
Еухаріс – квітне вдома...
Еустому ждуть в букетах...
А Ехінацея – де?!.

5*
Дивись, у квітки є частина,
Що містить гарну букву «Е»...
СтЕбло це кожної рослини –
На ньому квіточка росте!!!