А сьогодн почалася в йна. 24. 02. 22

Ярослав Шарах 5
А сьогодні почалася війна,
На очі накотилися сльози.
Не віриться, невже почалася війна?
Сіре небо, й снаряди як грози.

Кулі над головою свистять,
Гвинтокрили в небі кружляють.
Літаки та ракети, все летять і летять,
Навкруги все руйнують, та розбивають.

Ворог сильний з усіх сторін нападає,
Ворог хитрий наступає зненацька.
Ворог діє із підтяжка,
Ворог дума, що ми його цяцька.

Але ми готові на все,
Щоб Батьківщину свою захистити.
Україна понад усе!
Прапор наш жовто-блакитний.

24.02.22р.
Ярослав Шарах 5.