Я выбираю красоту

Дора Люкс
Я выбираю красоту
Одну любовь
Цветущую весну

Я выбираю доброту
Души тепло
Весь мир в цвету

Я выбираю Богом быть
Свой мир красивым сотворить
Я выбираю Богом быть
Чтобы вокруг любовь творить

Люблю я Дэвид Гарретта и себя
Родных своих люблю всегда
И сына Сашу я всегда люблю
И за любовь Творца в себе благодарю


Все, что вокруг, есть у тебя внутри
Так ты сперва любовь твори у себя внутри
И доброту, весну, души тепло ведь ты Творец пойми
Творец ты мира своего и Бог
Ты можешь сделать вокруг добро
Добро,  любовь и красоту
И цветущую и нежную весну

Дора Люкс
19.03.2022

I choose beauty
One love
Blooming spring

I choose kindness
Souls are warm
The whole world is in bloom

I choose to be God
Make your world beautiful
I choose to be God
To create love around

I love David Garrett and myself
I always love my family
And I always love my son Sasha
And for the love of the Creator in myself, I thank you


Everything around you is inside you
So you first create love inside yourself
And kindness, spring, warmth of the soul, because you are the Creator, understand
You are the Creator of your world and God
You can do good around
Kindness, love and beauty
And a blooming and tender spring

Dora Lux
19.03.2022