З днем народження!!!

Ярослав Шарах 5
З днем народження вітаємо,
Миру, злагоди бажаємо.
Щоб були у своїм домі
Ви щасливі та здорові.

Хай здійсняться усі мрії,
І близькі будуть надії.
Зігріває вас кохання,
Хай всі збудуться бажання!!!

19.03.22р.
Ярослав Шарах 5.