забаганка...

Людмила Аристархова
я не очікую зізнання,
тай розуміння не чекаю…
про що співає птаха рання,
де степ від краю та до краю,
де чутко клекіт рік в міжгір’ї –
вода несе джерельну силу,
а серебро зсипа сузір’я
туди де ніч готує крила…
де ковила, як хвиля в морі,
навіє тихо колисанку,
курсивом впише хід історій –
мою маленьку забаганку…

22.03.2022