Украинское женское стихотворение

Андрей Яременко Львов
Я з розумінням ставлюся до вас,
чоловіки,ви наче вічні діти.
Я вчителька,а ви мій перший клас
і я думками вашими повинна володіти.
Заради цього на всі жертви я піду,
я на всі подвиги і зречення готова.
Я вам віддам якусь тілесну ярунду,
а ви мені-свої думки,бо на початку
             було слово...
Ви всі герої,всі такі круті,
ви сексуальні,темпераментні,гарячі
і я для того народилась лиш на світ,
щоб бути в захваті від вас,кохані
              мачо!
Щоб бути в захваті,захопленні,екстазі-
я імітую все це,як оргазми...
В посткоітальному затемненні 
ви сповідають мені,
а це усе одно,що сатані.
Я відпускаю вам гріхи,
неначе Яхве чи Аллах,
та вас самих ніколи не відпущу.
Невинність кожному із вас я віддала,
а ви мені за це віддали душі.