***

Татьяна Маркова 3
Валентина Саенко
Гублюся у цифрах і датах
Змішалось усе водночас,
Я  бачу свій захист в солдатах,
Що стали стіною за нас.
Що зло відбивають завзято,
В строю-сивочолі орли,
А поруч хлоп'ята-орлята,
Руйнують мішень  кабали.
Спасибі Вам, рідні герої!
Сердець наших з Вами биття!
Хай Бог Ваші сили утроїть
І шанс подарує життя!
***
Теряюсь я в цифрах и датах.
Смешалось мгновенно сейчас.
Защиту я вижу в солдатах,
Что встали стеною за нас.
Что зло выбивают рьяно
В строю седые орлы,
А рядом ребята-орлята
Рушат мишень кабалы.
Спасибо Вам, наши Герои!
Сердца наши бьют в унисон.
Пусть Бог Ваши силы утроит
И шанс подарит жизнь и сон.