Донеччина - душа

Елена Шанькова
Чому кричиш ти, друже?
У твоїм місті йде війна?
Чому раніше ти не знав,
Що вісім років йде вона?
Чому мовчав ти стільки часу,
Не голосив, що діти помирають?
Чому Донбас досі страждає,
За те, що  незалежності бажає?
Чому для вас Донбас - це землі?
Це батьківщина не ваша, а моя.
Мій дім, батьки і діти ми тут живемо,
Бо Донеччина - душа, а не земля.