***

Татьяна Маркова 3
Н.Бидненко
Як серцю хочеться весни –
Вона додасть надій і сили.
Щоб замість стогону війни
Лиш трактори в полях гуділи.
Як серцю хочеться добра
Для Україноньки святої.
Щоби до міста й до села
Не долітали звуки бою.
Щоби в глуху досвітню рань
Нас не будив сигнал тривоги…
О де ти є, Господня длань?
Благослови на перемогу!
Як миру хочеться серцям…
(Бодай тим оркам всім згоріти!)
Доб’єм вражину до кінця
І будемо ще краще жити!
***
Как сердцу хочется весны -
Она нам даст надежду, силы.
Чтоб вместо стонов и войны,
Лишь трактора в полях косили.
Как сердцу хочется добра,
Для Украиночки святой,
Чтоб в города и наши сёла
Не долетали звуки боя.
Чтобы в глухую предрассветную рань
Нас не будил сигнал тревоги...
О, где же ты, Господняя благодать?
Благослови нас на победу!
Как Мира хочется сердцам...
(Дай Боже оркам всем сгореть!)
Добьём врага мы до конца
И будем ещё лучше жить!