Коли до нас iдуть у гостi

Ксения Хаустова
Коли до нас ідуть у гості
не палять хату нам від злості.
Коли до нас ідуть із миром
не забирають схід із Кримом.

Не чутно пострілів у лузі,
якщо до нас прямують друзі.
Коли до нас ідуть братИ
вони ж із миром, - не катИ!

Й тільки тогО,
в чиїх руках відсутній порох
Ми зможемо назвати:
ти - не ворог.

А доти вибач, "побратиме",
Хоч бий, стріляй
та ми - єдині!

27.02.22