Воiн Украiни

Таня Черненко
Воїн український у лиху годину
Мужньо захищає рідну Україну.
Днями і ночами завжди на сторожі,
Не пройдуть повз нього недруги ворожі.

Не страшні ні зливи, ні вітри холодні,
Гріють його серце матері долоні
І слова завітні: "Друзів, не цурайся.
Будь хоробрим, сину, живим повертайся!

Ангел - охоронець нехай оберігає
Та від куль ворожих завжди захищає»...
І звучить молитва Пресвятій Марії
За всіх воїнів - синів, щоб були живії.

Сильні та відважні сини України
Захищають мужньо нашу Батьківщину.
Готові боротися за честь і свободу,
Та продовження святого козацького роду.

До землі уклін тобі, хоробрий солдате,
Будемо про подвиги вічно пам'ятати!
Воїн український - захисник держави,
За мир, спокій на землі тобі Вічна Слава!