***

Галина Печерских
І знов сніжить, сніжить у Валмієрі,
А в Києві напевно, що дощить.
Тож я думками вдалечі-далекій,
Там на Печерську, де напевно плюс.

І крізь сніги,  вітри і всі тумани
Кружляти буду подумки хоч би!
Хіба я можу про все забувати?
Хіба ж, мені ні трохи не болить?

Отож сніжить, сніжить у Валмієрі,
А я думками в Києві,  з дощем.
І я сумую вдалечі - далекій,
Що на Печерську ще не можу буть…