Чому заплакани очи...

Владимир Зубрицкий
           Революція, майдан,
           Щасливе життя,обіцянки.
           Владі - бізнес, кража, обман,
           Народу - злидні, мовчанки...

Чому заплакані очі?
Чому серце не на місці?
Чому душа кудись хоче?
Чому думки летять звітси?
Це не та вже Україна,
Не ті безмежні простори.
Не та вже ненько країна,
Та не ті зелені  гори.
Де ця гарна Україна,
Коцюбинский, Шевченко?
Збудуй нову, рідна,
Та села, міста гарненько.
29.03.22.Володимир Зубрицький,
          професор