Поки не вмерла Украiна

Сергей Артеменко
Ну що, догралися, сердешнi?
Що вам брати чуби скубуть.
Взяли за горло в брацкi клещi.
Але ж не давлять - бережуть.

Щоб геть не щезла Украiна
I ви не здохли, як та тать.
Якщо згадать, що ви чiнили
Та з вас сирицю треба драть.

Нащо ж дiтей своiх по кровi
Ви до пiдвалiв довели?
Бабок нещасних змордували,
Палилы хати, смерть несли.

Лизали сраки сiм бандерам.
Зганьбили нечестю майдан.
Як щоб Шевченко встав з могили,
Вiн би навiки вас прокляв.

Яка Европа, якi Штати?
Кому ви треба, Голидьба.
Iм не потрiбнi евро браття.
Iм треба наша бородьба.

Дiвчат гарненьких до притонiв
Дiтей до скотства довести.
Тодi тихенько отруiти,
Щоб ви повиздихали всi.

Тому, поймiть i схаменiться.
Кiнчайте з нами воювать.
Давайте з салом пiд горiлку,
Як завжди, свята святкувать.

I жити мирно i в достатку
На зло бандерiвським катам.
А Заходу дамо Перцiвку,
Щоб геть не змерзли по хатам.

I дулю зкрутим сраним Штатам,
Щоб там сидiли де живуть.
Щоб не несли своi порядки
Де iх не хочуть i не ждуть.

27.03.22.