Охтирка!

Дмитрий Град
Безліч міст великихімаленьких є на білім світі.
ті,, та одне
Серцю найдорожче, наче ненька, що у люди вивела й мене. ПР:Я з міста Отирки, я з міста – охтирки!

І всюди пишаюсь я цим залюбки,
немов кінозірка, немов кінозірка,пишаюсь я містом,  своїм, земляки!

Місто моє не імените, місто моє росами вмите
Вабить мене,
Наче вранішня зірка, місто моє – героїчна Охтирка!


Полежанка, дачний і гусинка:воїни: славетні  козаки!
Оберіг: коханої хустинка,і кмітливі вдома малюки!
ПР:Я з міста Отирки, я з міста – охтирки!

І всюди пишаюсь я цим залюбки,
немов кінозірка, немов кінозірка,пишаюсь я містом,  своїм земляки!
Місто моє не імените місто моє росами вмите
Вабить мене,наче вранішня язірка,

Місто моє: героїчна охтирка!