О, родная моя, ты расцветешь!

Алеся Голузина
О, родная Украина!
Ты плачешь и я плачу...
Ты молишься и я молюсь...
Ты рыдаешь и мне сердце разрывает боль....
О, родная Украина!
 Боже, спаси, умоляю, пожалуйста, мою Украину!
Ты Один всё знаешь, Господи! Спаси нас!
 О, родная моя Украина! Меня обвиняют за любовь...
Моя Родная!

Боже, мій Тато, благаю!
Спаси мою рідну країну, народ!
Боже, нехай прийде весна!
 Спаси нас! Милість Твоя навік! Нехай немовля живе і людина похилого віку живе, і дівчинка живе, і чоловік живе! І матусі й татусі живуть! ....
Нехай життя переможе смерть! Життя переможе морок!
 Любов здолає люту ненависть!

#stopwarinukraine


#молюсьзаукраину
#спасинасгосподи