Порятуй надiю, квiтень

Степь 2
(Моим донецким друзьям)

Проліски росу духмяну п’ють,
Розкривають сонцю чисті душі,
I пусте, що десь гармати б'ють,
Необачні, квітнуть відчайдушно.

Тиша заблукала десь у снах,
Квіти біль у серці не тамують.
Серцем володіють сум і страх…
Що убогу душу бальзамує?

Все минує, якось відболить …
Всупереч війні панує квітень,
Проліски рятує від золи…
Порятуй надію, місяць світлий!