Ассорти стихов весенних-7 - 5шт

Елена Палагута
­З альбому «Казка Весняна»

«АСОРТІ ВІРШІВ ВЕСНЯНИХ»-7 – 5шт.

1*
Небокрай на світанку світліє...
І рожевим серпанком сіяє...
Вітерець голубливий весняний
Першим листям беріз шелестить...

Розтикається сяйво ранкове...
В снах березових «зайчики» грають...
Сонця променів відблиски тайні
Творять тихий релакс у душі...

2*
Кущі калинові в садочку проквітають...
Усі у білому вбранні... Немов невісти...
І у рожевому серпанку зоревому
Мрійливо слухають зітхання вітерцю...

Роса серпанком розіслається по листю...
І всі суцвіття – сяють в променях яскристих...
На крилах ніжних пелюсток до неба линуть...
Весні віддати прагнуть всю свою красу...

3*
Зоря усміхнена стає... І ясне небо
Рожевим блиском затонляється мрійливо...
Понад долинами летіть весняний вітер...
І зоревим теплом наповнює весь світ...

А юна веснонька вінчається з квітками,
Що на полях цвітуть чарівно і красиво...
Відтінок пудровий рум’яного світанку
Із задоволенням вливає в ярий цвіт... / в кожну мить

4*
...Заливається-сміється
Сонце золотим промінням...
І над лісом розливає
Зоревий серпанок мрій...

Кришталево-чистим душам
Квіточок дає яскріння...
І вони – благоухання
Дарять матінці-землі!!!

...Це – цікавий час природи!!!
Зелень лісова блискуча
Перебризкана рум’янцем
Золотавої зорі...

Ніжні дотики дарує
Вітерець траві квітучій...
Кожна трепетна травинка
Сяйвом росяним іскрить...

5*
Вранці сонце зійшло... І всі квіти
Пораділи промінню його...
Очі зімкнуті порозкривали...
І вдихнули весняне тепло...

Тихо пирснули сміхом дзвенючим...
Напились зоревої роси...
І привіт надіслали квітучий
Чарівливо-мрійливій весні...