Правду чути все менше

Дмитрий Швидкий
Правду чути все менше,
а все бiльше брехнi.
I хто всiх перебреше,
той "сидить на конi".
Але рано чи пiзно
набридае брехня
i впаде або злiзе
самозванець з коня.
А всi тi, хто повiрив
несусвiтнiй брехнi,
може в деякiй мiрi,
або ж зовсiм дурнi.
А, можливо, й бояться
гiрку правду почуть,
упiзнать в собi зайця...
То ж i я промовчу.