Мовчання

Ксана Поликарпова
Мовчиш. А я кричу, до неба мій крик, як птаха, долетить.
Єдина в мене є потреба: багато сил, щоб захистить
Своє життя, свою країну, всіх тих, кого кохаю я.
Будь сильна, рідна Україно, весь світ тепер твоя сім'я.


19:31
03.04.2022