Запитання та роздуми

Сергий Труш
Запитання та роздуми

- Що буде далі, як буде'м вже на кордоні?
- Зупинимось? Чи перемогу станем святкувати?
- Як визволяти станем тих, хто   у РФ іще в полоні?
Крим. Бідний Крим.
- Як зрадників прощати в рідній хаті?

- Народ, - тепер ти бачиш: хто, насправді, твої слуги!
Правдива мова стала тим детектором брехні...
Що росіяни штамп дістали, справедливий: "недолугі"!
Азартні, що життя поставили на кон, - гниють тепер в землі.

- Куди? У які мрії людство рушить, після осуду та суду?
- Як розбудити те, що вчора, просто, вмерло, а не спить?
Дітей навчити: правду говорити, митися від бруду...
Та цінувать чуже життя, як кожну свою мить!

Поет ХХ сторіччя. 40 день війни. Варшава.