Прочитай цей в рш, якщо хочеш п знати мене краще

Мари Лисова
Люблю виходити з під’їзда і нюхати прохолодне свіже повітря
Люблю ходити на роботу пішки, коли світить сонечко
Люблю своє волосся на дотик
І нову постіль з рожевої рихлої бавовни. На дотик, ніби м‘яке не до кінця відшліфоване дерево
Люблю запах сухого осіннього листя

Люблю тримати за руку і міцно обіймати не тільки свого коханого, а й всіх своїх друзів
Люблю робити подарунки

Люблю надто емоційні фільми та пісні
Люблю відчувати себе (у всіх сенсах)

Люблю посміхатися людям, коли кудись йду і дивитися їм в очі (але боюсь, тому роблю це дуже рідко — частіше посміхаюсь дітям, бо вони не кинуть потім на тебе засудливий погляд)

Люблю чуттєвість
Люблю відчувати

Люблю бачити красу в інших
Люблю вивчати інших
Люблю відчувати інших

13.10.21