не пишеться

Галина Печерских
І не пишеться, не читається,
Наче я оніміла тепер.
Війна трапилась й таке коється!
В мені разом життя хтось стер.

І не пишеться, не читається
А живу тільки одним днем.
А що буде, чи що там трапиться,
Не загадую наперед…

І не пишеться, не читається,
Не співається, а - болить.
Все життя, що було зміняється,
І  назавжди в минуле летить.