Укра на переможе!

Наталия Яворская
Україна переможе!
Знаю,вірю.
Я люблю свою неньку Україну
усім серцем.
І весну ми зустрінемо у квітах,
Із надією в серцях
Жити!Жити і радіти
Дітям в селах і містах.
Ми збудуєм сильну,вільну
непоборну у віках
Незалежну Україну
Назло нашим ворогом!