Ignoring The Ego

Марк Закутнев
*
Everyone is Equal
Ignoring The Ego

I Am All
Fifty Five Holy

Fifty Five One
Before Eternity

True reality beyond
of manifestation World

*
619. Om Jyotirganeshwaraya Namaha
Vishnu Sahasra Nama
*
Paramananda
*
The one who controls 5 elements, three gunas, prakriti and purusha
in his consciousness is the satguru Parabrahman Saguna Nirguna
Satchitananda Swaroopa Jivanmukta
Turiyatita-Avadhuta