Я не така благочестива, як Марiя

Горбатюк Надежда
Я не така благочестива , як Марія
І Божий Син народжений не мною.
Та благодать ще і сьогодні діє:
Христос в мені по вірі! І з тобою,

Мій друже,  може жити Він завжди!
Тож прихили коліна і покайся,
Гріхи свої віддай на хрест скоріш
Й до церкви Божої по вірі приєднайся!

Я дякую за благодать, мій Бог,
За дивний план спасіння в Божім Сині!
Вітаю з Благовіщенням народ!
Спасіння всім і миру Україні!