Я дякую Тобi, Господь, за друзiв!

Горбатюк Надежда
Я дякую Тобі,  святий Господь,
За всі країни світу і народи,
У кого серце сповнене добром,
Хто за любов, за мир і за свободу!

Я дякую за допомогу їм,
За те, що в час, тяжкий для України,
Ділились хлібом, одягом, усім,
Чим лиш могли й відкрили нам країни,

Прийняли біженців, зігріли їх теплом,
Віддавши часточку сердець й душевний трепет,
Хто з нами плакав, хто молився, щоб
Ти Україну визволив із пекла;

Щоб дав нам мир, щоб перемогу дав,
Послав з небес Свій захист для країни,
Щоб Ти дітей і матерів з'єднав,
Військових щоб зберіг, зберіг цивільних.

Всім серцем, Боже, вдячна за таких:
За небайдужих, хто хворіє нами,
У кого сльози щирі й молитвИ,
Кому не спиться тихими ночами.

Я вдячна їм! Ти їх благословляй
Усім прекрасним, що в Твоїх долонях-
Спасіння радістю!  Ти бережи їх край,
Хай буде захист Твій на їх кордонах!

В тяжкі часи, у темний час війни
Так чітко видно щирі, світлі душі.
Я дякую,  Господь,  Тобі за них!
Уклін доземний всім, хто є нам  друзі!