Думки про тебе

Нина Лукьяненко
Ти спиш ще мабуть, я  уже не сплю;
Слухаю музику, вірші читаю.
І думаю, за що я так люблю,
Кохання вогнищем в душі палає.

Скоро ранкова зірка спалахне,
Багато справ на день я нагадаю...
Про тебе мрії заворожують мене
Лише тебе думками обнімаю.

Вже вечір, розливається туман,
Час відпочити і попити чаю.
А в голові кохання лиш дурман,
До пізньої пори не засинаю.

Приносить ніч полегшення душі,
Та в снах тебе все ж бачити бажаю.
Скучаю за тобою, як завжди,
Бо палко одного тебе кохаю.
 
Ти спиш, мабуть, а я іще не сплю,
Слухаю музику, вірші читаю.
Все думаю, чому я так люблю? 
Стомившись, лиш під ранок засинаю.