А на Великдень буде мир...

Иващенко Ольга
А на Великдень буде мир,
Любов і... спокій.
Зійде Господь з зелених гір
У степ широкий...

Розстелить синє полотно
Повз наші річки,
І потечуть щасливо знов
Блакитні стрічки.

А на Великдень буде мир...
Хіба не віриш?
І будем каву пити ми
На площі сірій.

Біля ОДА розквітнуть в ряд
Троянди білі...
І тридцять вісім янголят
Розправлять крила...

Проллється промінь золотий
До нас від Бога...
І буде щастя. І відбій...
Відбій тривоги.


05.04.2022