Брэше пес

Савва Кнут
Брэше,брэше пес смердячий
брэше падла на вiтру,
а в Нарадi тiлькi клячi
прокажених сбiр в гурту.
Ляху лиже дупу в ранцi
янкам кличе на бiду
соромно пиндять засранцi
й жрут як сало лiбеду.
Закатували Украину плани
майдан,безвиз,ЕС та й НАТО
бездарнi полiтичнi клани,
чому народовi така велика плата.