Не питай...

Катруся Степанка
Ти запитай у солов’я:
«Що значить музика твоя?»
Чи зможе дати він отвіт?
Чому це завмирає світ,
Як чує співи солов’я?

Чи треба знати нам про все?
Від цього - людство лиш трясе
Живи, радій і дякуй Богу!
Бо дав нам - чисту вже дорогу
Хто? Окрім нас! Сміття несе.

То ж. Не питай у солов’я:
«Що значить музика твоя?»


15.04.2022 р.