Що наснилося тобi?

Елизавета Яшарова
Щоночі сни готують нас до бою,
Але ніхто до нього не готов.
Мов беззахисні кошенята, ми з тобою
Ховаємося від тяжких розмов.

Щоночі сни нас вчать не лити сльози,
Ми ж досі не засвоїли урок.
І всупереч надіям всім не в змозі
Зробити хоч один рішучий крок.

Щоночі снів бажаємо солодких —
Та зранку не до посмішок нам знов.
Ми винні, що цей світ жорстокий, —
Нам кажуть так за будь-яких умов.

Щоночі сни нам очі закривають
На те, як ходить смерть поміж домів,
Бо тільки так біль серце не розчавить.
Тож що вночі наснилося тобі?




Фото: Яшарова Катерина