Тридцять рокiв!

Вира Украинка
Тридцять років!
Мені і не віриться!
Як же швидко спливають літа!
Ніби вчора ще силами мірявся
Та сьогодні вже сила не та.

Тільки Богом твої дні тримаються,
І від зла береже Він тебе!
Хай же слава Христу не кінчається,
Він до неба тебе доведе!

Скільки років тобі тут намічено
Ми не знаємо, знає все Бог!
Хай же буде Христу все присв'ячене,
Кожен день твій і кожен твій крок.
22.04.2022
Віра Українка