За мить до перемоги

Ксана Поликарпова
За мить до перемоги стать сильніше,
І відчувати краще, ніж раніше,
Що час для миру —  він прийшов, він поруч,
Що треба повертати вже ліворуч,
На зустріч поспішаючи з майбутнім —
Великим, справжнім, світлим та могутнім.


21:00
22.04.2022