Дай надiю

Елизавета Катрич
Розстріляних,
Закатованих,
Взірваних -
Поверни всіх!
Усміхнених,
Згуртованих,
Відданих -
Воскреси їх.
Безвинних,
Неоплаканих,
Стриманих,
Дітей твоїх...
Незламних,
Коханих,
Вирваних
З життів своїх.
Воскресни!
Осиротілим
Твоїм синам
Принести
Лише надію
Своїм ім'ям!