Нина Цурикова - Ти все забыл

Юлияна Великова
 Нина Цурикова
ЗАБРАВИ ВСИЧКО
Ти там някъде във  неизвестен  край,
прилистваш нова страница в живота.
Не чакаш бряг. В морето, с  платноходката,
душата ти се рее като птица.

Млад и смел си. В далечен  хоризонт,
пак изгреви и залези те мамят.
А любота къде е – оня сън
в който  бяхме заедно  двамината.

А пролетта бе тъй опияняваща-
не забелязвахме ни дни ни нощи.
Забрави всичко. Сърцето ти нехае,
и  в него за скръбта ми няма място..