Чиста купiль. Олена Гешко. На укр. языке

Поэты Прозаики Приднестровья
Чиста купіль

До сходу сонця вимитий вже день
Десь дощиком, а де – рясними росами.
Так хочеться співать святих пісень
Й по мирних травах йти ногами босими.

Нехай сьогодні вимиється все:
Вся злість, і біль, і горе, і розлуки.
Хай день новий нам щастя принесе,
Народу хай закінчаться всі муки.

Чистий четвер дарує нині нам
Надію на очищення душі.
Давайте разом возведемо храм
Буття нового на новій межі.

 Олена ГЕШКО

Газета «Гомiн»


Авторская страница Елены Васильевны ГЕШКО на Стихи.ру:
http://www.stihi.ru/avtor/maxilee