Черешня

Татьяна Маркова 3
   Н. Бидненко
Біла ніч у селі. Це черешні розквітли…
Наче мир на землі і немає війни.
Наче покидьки злі, ці злодюги всесвітні
Розлетілися геть під напором весни.
Ви цвітіть, ви цвітіть, неймовірні черешні.
Ваша ніжність – надія й відрада сердець.
В боротьбі за добро і свою незалежність
Диким оркам влаштуєм безславний кінець.
***
Белоснежная ночь, распустились черешни...
Вроде мир на земле, ещё  нету войны.
Как злые подонки эти твари всесветные
Разлетаются в прах под напором весны.
Вы цветите, цветите, белоснежно черешни.
Ваша нежность - надежда и отрада сердец.
В битве нас за добро и свою независимость,
Диким оркам готовим бесславный конец.