Стад1я любов1

Татьяна Маркова 3
Є остання стадія любові,
Все набридло,  але шанси є...
Він тебе всекчас не дістає,
Але фрази в бік не кольорові.
Дуже важко нам без діалогу,
Телепатити я ще не вмію,
Та від тій байдужості хворію,
Що то діється з тобою, друже!?
Є остання стадія надії,
Що як віра в Господа в душі.
А були колись і спільні мрії,
А тепер життя на віражі.