В тер, коли ти на мене пов ш

Люблю Вас
Вітер, коли ти на мене повієш
Дай мені знати, щоб не шукати
Я буду слухати як буде...ш...уміти
Де б ти не був коло рідної хати

Ти забереш... мій смуток на крилах?
І рознесеш між глухими лісами?
Я забуватиму де був із ким я
То не торкай, я не хоч більше знати

Легко і ніжно торкнися надії
Де приховалась не зможу сказати
Як лоскотатимеш давнії мрії
Саму важливу не забудь нагадати
30.04.2022 20:25