Тримайся, д вчинко

Алена Васильченко
Тримайся, дівчинко сумна.
Не говори, не голоси.
Тримайся рівно, як струна,
Хоча не вистачає сил.
За день і корені дерев.
За тих, кого не вистача.
Тримайся. Бог не забере
Якщо тобі іще не час.
Тримайся, іншого - нема.
У кожній миті і  добі
Тримайся рівно, як струна,
Хоч буде боляче тобі.
За руки й бороди лісів,
За небо і піщане дно.
Не говори, не голоси:
Тебе не чують все одно.

Альона Васильченко


Художниця О. Гайдамака