Тисяча триста ангел в

Татьяна Олексийчук
Тисяча триста ангелів злетіли у небо вмить.
Знаю, що кожній матері дитина її болить!
Тисяча триста ангелів, як журавлиний клин.
Десь поміж тими птАхами в небі летить мій син...

Тихо ліси шепочуться, гірко кричить земля.
Кров'ю синів просоченні стогнуть вночі поля.
Дай мені Боже мудрості!  Стільки в мені кипить!
Кажуть: біда лікується, з часом все відболить.

Тисяча триста поглядів! Фото... і плаче віск.
Тисяча триста подвигів! Тиша... і обеліск.
Тисяча триста ангелів, як журавлиний клин.
Десь поміж тими птАхами в небі летить мій син.