Зупинiть Землю

Нина Лукьяненко
Зупиніть Землю, з неї я зійду,
Тут зла великого будується житло,
З Галактик інших допомогу приведу,
Щоб там де зло, посіяти добро.

Потрібно швидше освітити млу,
Поки є час ще всім нам зупинитись,
Тепло й добро проти поставить злу,
Щоб не могло воно в нас вкорінитись.

Та зупиніть вже Землю, я зійду,
Летіти буду швидко між світами,
Всіх сповіщу про цю страшну біду,
Не стала ворожнеча щоб між нами.

Життя щасливого не довгий вік,
То зробим все, щоб зло могло піти
І щоб щасливим був людський весь рід,
Йому ми перекриєм всі мости.