Фосфорнi бомби з неба

Айрина Рыжая
Фосфорні бомби з неба,
– то не янголи, крихітко.
Я пригорну тебе міцно до себе,
моє серденько, моя квітко.

Бо янголи так не сяють
та вибухами не крадуть твій сон.
Запам'ятай, що я тебе
дуже сильно
кохаю.

І благаю, відійди від вікон.