I m from Ukraine

Ксана Поликарпова
Дивись в мої блакитно-сірі очі,
Відчуй, як погляд мій тебе лоскоче,
Та розум твій беззахисно шепоче:
«Яка чудова, затишна краса».

Але у тебе є лише хвилина
Перед коханням встати на коліна,
Щоб з вуст злетіло: - Ти моя перлино,
Яка в життя принесла чудеса.


22:27
10.05.2022

 на фото автор