В таю люба з днем народження!!!

Ярослав Шарах 5
 Вітаю люба, тебе сьогодні з днем народження!
Бажаю щастя тобі, кохання та тепла.
Ти така красива, ти ж моя ріднесенька.
Така красива ти, як квітучая весна.

 Дарую тобі усі зірки із небом.
Дарую тобі квіти, подарунки знов і знов.
Дарую тобі радість і шалені мрії,
Дарую тобі мир, злагоду, любов.

09.05.2022р.
Ярослав Шарах 5.