З тобою я буду, коханий навiк!

Виктория Гребенюк Роженкова
Я хочу відчути тебе зі спини,
Так хочу, що врешті зомлію...
Мене за бажання такі не вини,
Я просто від тебе хмелію...

Торкаєшся любо вустами повік,
Цілуєш у шийку та груди,
З тобою я буду,коханий, навік!
Без тебе нізащо й нікуди.

Я хочу з тобою у райдужні сни,
Де сяйво до самого неба...
Де в променях сонця ще крок до весни,
І більше нічого не треба.
18 05 2022 р
Вікторія Г М Р