З тобою, мiй любий щаслива!

Виктория Гребенюк Роженкова
З тобою,мій любий щаслива!

З тобою я стала живою,
Зуміла себе віднайти...
З тобою я стала собою,
Такою зробив мене ти...

З тобою я стала новою,
З тобою пізнала тепло...
Пірнула в любов з головою,
Такого іще не було...

З тобою я стала кмітлива,
З тобою і рай в шалаші.. .
З тобою, мій любий щаслива!
З тобою найкращі вірші.
18 05 2022 р
Вікторія Г М Р