Сину

Татьяна Олексийчук
Залікуй мені Боже рани,
Бо вже сльози течуть по венах.
І думки, ніби каравани,
Помістилися у катренах.

Залікуй мою душу, чуєш,
Мене вбили, та я воскресла.
Всі казали, що ти лікуєш,
То подай мені свої весла.

Я за сина не раз просила.
Нас у тебе таких багато.
Знаєш, в чім материнська сила,
Так не вміє ніхто чекати!

Нас здолати ніхто не зможе,
У нас сльози течуть по венах!
Бо любить Батьківщину, Боже,
Передалось нам всім по генах.

Залікуй мені Боже рани!