Звонарi

Тамила Соло
война, весна2022
Підхопили й понесли
Недороздуми
Горе-шахраї посли
Градів з грозами.
Хмара чорна та червона
Кров’ю харкала,
Безголова смерть- ворона
Гула –каркала .
Вишивала чорним мак
По червоному,
Шугав свастикою страх
Над іконами.
Дзвони, дзвони … Дзвонарі
Неживії.
Встав Хмельницький й поклонився
Росії.